NFL

NFL: Ravens – Jaguars

Vihje: Yli 48.5 Kerroin: 2.03 20.12.2020 klo 20.00
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:n 15. peliviikon sunnuntaina Baltimore Ravensille tarjotaan loistavaa paikkaa kerryttää yksi voitto lisää matkalla kohti playoffeja.

Baltimore vastaan pohjasakki

Baltimore Ravens on mahdollisesti NFL:n paras joukkue, kun vastassa on selkeästi heikompi nippu. Ravens siis pelaa erinomaisesti johtoasemassa ja vain kasvattaa sitä pitkin ottelua. Vahva juoksupeli takaa myös sen, että hyökkäysvuorot pysyvät elossa ja kello käy Baltimoren hyväksi kokoajan.

Baltimorella on kuitenkin isoja huolia erityisesti puolustuksen takakentällä, joka avaa mahdollisuuden pistetehtailuun myös Jaguarsin toimesta. Gardner Minshewn palaaminen aloittajaksi on myös mielenkiintoinen seikka ottelun alla ja tämä on laskettava parannukseksi Jaguarsin hyökkäykselle.

Vedonlyöntimarkkinan osalta ottelun alla on ollut havaittavissa kaksi liikettä. Ensinnäkin Jaguarsin saama tasoitus on laskenut ja toiseksi ottelun totali on romahtanut alaspäin. Näitä seikkoja tarkastellessa totalin lasku ei käy täysin järkeen, varsinkaan kun kelikään ei varsinaisesti hidasta pisteiden tekoa.

Baltimoren pitäisi kaiken järjen mukaan pystyä jälleen tekemään isoja määriä pisteitä ja samaan aikaan aiemmin esiinnostetut Ravensin puolustuksen haasteet tarkoittavat myös Jaguarsille mahdollisuutta onnistua hyökkäyksessä. Näinpä lapulle poimitaan yli 48.5 pistettä 2.03 kertoimella Coolbetin tarjonnasta.