NFL

NFL: Seahawks – Cardinals

Vihje: Cardinals ML Kerroin: 2.29 20.11.2020 klo 3.20
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL-vihjeet ovat saaneet vaikeaan kauteensa nyt pari osumaa ja tälle putkelle haetaan jatkoa Thursday Night Footballissa.

Vierasjoukkueen kerroin peleille Thursday Night Footballiin

Seattle Seahawks on ollut vaikeuksissa kahdessa edellisessä ottelussa, kun taas Cardinals on päinvastaisesti punnertanut neljä voittoa viidestä edellisestä. Erityisesti Cardinalsissa kiehtoo hyökkäyksen raju veto ja joukkueelta onkin nähty vähintään 30 pistettä samaisissa viidessä ottelussa.

Seattle on kuitenkin edelleen kova joukkue ja se voi ihan hyvin kääntää kelkkansa saadessaan hyökkäyksen kohdilleen. Puolustus on kuitenkin Seattlen heikkous, josta kielii myös erityisesti heittopuolustuksen tilastot. Seattlella on myös loukkaantumishuolia, mikä haitannee erityisesti hyökkäyksen linjan tekemistä.

Cardinals on siis vahvoilla tässä ottelussa eikä sen pitäisi olla noin suuri altavastaaja. Joukkueen kerroin on tippunut pitkin päivää, mutta kelpaa edelleen hienosti peleille. Näinpä lapulle lähteekin Cardinals ML 2.29 kertoimella. Tämän kaveriksi otetaan Cardinals yli 26.5 1.65 kertoimella huomioiden pisteodottaman olevan erityisen korkealla.