NFL

NFL: Seahawks – Rams

Vihje: Alle 42.5 Kerroin: 1.95 09.01.2021 klo 23.40
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:ssä aloitetaan playoffit ja toinen villikorttiottelu pelataan Seattlessa, jossa Seahawks saa vastaansa Los Angeles Ramsin.

Seattle lopulta selvä voittaja?

Seattle Seahawks tuntuu epäilyttävän selvältä valinnalta, sillä se pelaa kotona ja vastassa on joko peukalovammaisen Jared Goffin tai kakkos-QB John Wolfordin varassa oleva Los Angeles Rams. Toki voidaan todeta, ettei QB-valinta välttämättä ole niin merkitsevää, mutta se taitaa ensisijaisesti kieliä siitä, että ongelma QB:n osalta on melko ilmeinen.

Seattlen voi olla haastava saada pisteitä aikaan väkivahvaa Rams-puolustusta vastaa ja samoin Seahawksin pitäisi kyllä pystyä tilkitsemään Ramsin hyökkäysaihiot melko hyvin. Varsinkin loppukaudesta Seattle nimittäin otti aika reilujakin askeleita eteenpäin puolutuksensa pelaamisessa eikä Rams varsinaisesti ole mikään suuri hyökkäysuhka.

Ottelun alla on siis tunnistettavissa kaksi ajatusta: Ensinnäkin Seattlen tulisi tästä mennä jatkoon ja toisaalta ottelu voi olla todella vähäpisteinen vääntö. Tällä kertaa valinta kallistuu totalin puolellle ja pelataan tällä ajatuksella alle 42.5 pistettä 1.95 kertoimella.