NFL

NFL Super Bowl: Buccaneers – Chiefs

Vihje: Alle 55.5 Kerroin: 1.97 8.2.2021 klo 01.30
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:n Super Bowl pelataan tulevana yönä Tampa Bayssa Raymond James Stadiumilla, jossa vastakkain ovat Buccaneers ja Chiefs.

Totalin kautta NFL:n finaaliin!

Kansas City Chiefs on tunnetusti erittäin hyvä hyökkäämään ja joukkueen ottelut ovat järjestään over-painoitteisia. Nyt joukkueella on kuitenkin merkittävä haaste hyökkäyksen linjan osalta, joka saattaa hyvinkin rajoittaa joukkueen tehoja. Puolestaan Super Bowlin luonteeseen kuuluu tarkemman ja tietyllä tapaa varmemman pelaamisen suosiminen, mikä taas voisi tarkoittaa hitaampia draiveja. Tampan puolestaan kannattaa nimenomaan ajaa KC pelaamaan lyhyempiä pelejä, ja tämä jälleen ohjaa pistetahdin rauhallisuuteen.

Pallon ollessa Tampalla tarina on samanlainen. Hyökkäyksen linjalla tulee olemaan tekemistä Chiefsin vahvan pass rushin kanssa ja toisaalta Tampan saattaa olla kannattavaa suosia juoksua, sillä tätä vastaan Chiefs ei ole niin hyvä. Juoksuja suosiva pelityyli luonnollisesti kuluttaa kelloa, mikä taas ohjaa totalin olemaan alhaisempi.

Ottelun voittajan suhteen ennakko-odotukset ohjaavat puoltamaan Chiefsia, mutta Tom Bradya vastaan ei ole kovin usein järkevää pelata. Näinpä jätetään voittajavedot sikseen ja pelataan otteluun alle 55.5 pistettä 1.97 kertoimella Coolbetilta.