NFL

NFL: Tampa Bay – Los Angeles 23.1.2022

Vihje: Yli 48 Kerroin: 1.96 23.1.2022 klo 22.00
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:n pudotuspelit jatkuvat ja tänään klo 22.00 tarjoillaan todellinen huippuottelu Buccaneersin ja Ramsin välillä.

Brady tekee sen taas?

Jo ennen kauden alkua NFC:n kärkijoukkueisiin povatut Buccaneers ja Rams kohtaavat tänään klo 22.00 ottelussa, jossa ratkaistaan NFC:n finaalivastustaja San Francisco 49ersille. Joukkueet kohtasivat runkosarjassa Los Angelesissa viikolla 3, jolloin Rams oli parempi  lukemin 34-24 Cooper Kuppin tehdessä kaksi touchdownia. Onko nyt Bucsin vuoro voittaa vai ottaako Rams toistamiseen voiton ja porhaltaa all NFC West -finaaliin?

Jos tässä olisi kyse kenestä tahansa muusta kuin Tom Bradysta, olisi Ramsin valinta hyvinkin selkeä. Ramsilla kun tuntuu olevan niin terveysetua kuin muutenkin match-upien materiaalietua. Hyökkäyksen linja on Bucsilla kärsinyt loukkaantumisista ja vaikka kaikki pelaajat saataisiin tänään askiin, on terveyshuolet silti olemassa.

Mutta samaan aikaan Matthew Stafford vastaan Brady menee kotijoukkueen eduksi jokaisena NFL Playoffs -sunnuntaina niin kauan kuin Brady jatkaa tasollaan. Siksi vaikka Rams olisikin tasoitusvetona houkutteleva, jätetään sörkkimättä ja katsellaan sen sijaan totalin puolelta peli-ideaa.

Nimittäin vaikka kyseessä onkin korkeiden panosten jännäri, on tässä silti mahdollisuus isojenkin pistemäärien tekoon. 48 pistettä onkin hieman alle sen mitä näiltä joukkueilta sopii odottaa. Tätä rajaa vasten yli 48 pistettä voi pelata esimerkiksi Coolbetilla kertoimella 1.96.