NFL

NFL: Tampa Bay – Philadelphia 16.1.2022

Vihje: Alle 46.5 Kerroin: 1.90 16.1.2022 klo 20.00
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL-playoffit alkoivat viime yönä ja tänään jatketaan klo 20.00 alkaen Tampa Bayn ja Philadelphian välisellä kohtaamisella.

Pystyykö Eagles haastamaan?

Tampa Bay Buccaneers pelasi viimeksi playoffien kotiottelussa Super Bowlin, jonka joukkue tunnetusti vei nimiinsä. Nyt joukkue saa aloittaa playoffit kotonaan ja tulee nauttimaan vähintään yhdestä kotiottelusta lisää, mikäli se pystyy välttämään Eaglesin yllätyksen. Philadelphia puolestaan lähtee näihin playoffeihin yllättäjän asemasta, joka on ollut sille mieluinen lähihistoriassa.

Buccaneersilla pitäisi olla kaikki eväät tukkia Eaglesin hyökkäysmahdollisuudet, mutta tästä Bucsin hyvästä juoksupuolustuksesta sopii olla kahta mieltä: On helppo olla hyvä, jos kukaan yritä. Runkosarjassa Bucsia vastaan nimittäin juostiin kaikkeista vähiten koko liigassa.

Eaglesin paras ase tuntuu olevan Jalen Hurtsin omat juoksut, mutta näitä saattavat jarruttaa Bucsin puolustuksen lisäksi miehen terveys. Lepoa on kuitenkin saatu, joten eiköhän Hurtsia tulla käyttämään myös juoksupelissä. Muilta osin Eagles nojaa vahvoihin linjoihinsa, joista esiin nousee erityisesti Jason Kelcen merkitys.

Buccaneersilla on melkoinen määrä nimimiehiä, mutta niin niitä on myös sivussa ottelusta. Tom Brady ja Rob Gronkowski ovat kuitenkin yhä täällä ja niin on myös Mike Evans, joka kantaa valtavaa vastuuta heittohyökkäyksessä. Muilta osin Buccaneersilla kyllä aseita, mutta tuskin Antonio Brownin ja Chris Godwinin puuttuminen voi olla näkymättä hyökkäyksen tehoissa.

Näistä lähtökohdista ottelusta sopii odottaa tasaista, mikä puoltaisi Eaglesin pelaamista tasoituksella. Toisaalta taas ottelun totalissa on arvoa moneltakin kantilta katsottuna, kun puolustukset tuntuvat omaavan kummallakin etua vastapuolen hyökkäyksiä vastaan. Näillä puheilla peleille alle 46.5 pistettä, johon esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimen 1.90.