NFL

NFL: Texans – Packers

Vihje: Packers -3 Kerroin: 2.03 25.10.2020 klo 19.00
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

Green Bay Packers saapuu Houstoniin heikomman ottelun jälkeen alkukaudesta sukeltaneen Texansin vieraaksi.

Green Bay selvä suosikki Houstonin vieraana

Ylireagointia on runsaasti havaittavissa Green Bayn ja Houstonin ottelun kerroinasetannassa ja tätä vasten haetaan veto vieraiden kautta.

Houston on toki kohdannut melkeinpä ainoastaan hyviä joukkueita, mutta jos tämä ottelu olisi missä tahansa muussa välissä schedulea kuin Packersin umpisurkean Bucs-ottelun jälkeen, olisi tasoitus voinut olla jopa TD:n verran. Nyt vain kolme pistettä eteen tuntuu epäilyttävän hyvältä tarjoukselta, jota ei kuitenkaan voida ohittaa.

Kumpikaan joukkue ei ole puolustanut mitenkään erityisen hyvin, jolloin ottelu voi revetä totalin osalta myös korkeaksi. Toisaalta vanha viisaus korkean totalin ja pienen tasoituksen osalta ohjaa pelaamaan suosikkia pienellä tasoituksella, sillä tällöin tasoituksen tuoma arvo altavastaajalle on lopulta matalampi suhteessa kertoimessa nähtävään nousuun.

Packers oli mahdollisesti liigan paras joukkue ennen Buccaneers-ottelua, jolloin ylireagointia on todella helppo tunnistaa ja sitä vastaan pelata Coolbetin tarjoamalla 2.03 kertoimella.