NFL

NFL: Titans – Ravens

Vihje: Ravens -3.5 Kerroin: 1.92 10.01.2021 klo 20.05
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL:n pudotuspelit jatkuvat tänään sunnuntaina, kun Tenneesee Titans isännöi Baltimore Ravensia todella mielenkiintoisessa ottelussa.

Joko nyt on Baltimoren aika?

Tennessee Titans on ollut Derrick Henryn juoksuhyökkäyksen tahdittamana, mutta sekä joukkueen hyökkäyksen linjassa että puolustuspelaamisessa on toivomisen varaa. Baltimore puolestaan on varsinkin loppukaudesta löytänyt aivan uskomattoman kova vireen, jolla se on kaatanut ainakin heikompiaan todella tylysti. Nyt vastus on kuitenkin eittämättä kova ja esiin taitaakin astua enemmänkin henkimaailman asiat.

Baltimore on siis näistä kahdesta se parempi joukkue ja sen pitäisi voittaa tämä ottelu. Ravensilla saattaa kuitenkin painaa mielessä playoffien pettymykset eikä sen otteet Titansia vastaan ole olleet viimeiseen kahteen otteluun voitokkaita. Toisaalta voidaan sanoa, että tämän pitäisi lähinnä nostaa Ravensin motivaatiota runnoa Titans-apina kertaheitolla pois sekä omasta selästä että playoffeista.

Baltimorella on kuitenkin heikko kohtansa heittopelissä, joten paljon riippuu myös siitä, kuinka uskollinen Ravens suostuu olemaan juoksupelilleen. Uskon kuitenkin Baltimoren olevan tässä kohti viisas ja takovan tutulla reseptillään tästä itselleen lopulta melko selvän voiton. Näinpä lapulle Ravens -3.5 1.92 kertoimella.

Muut NFL-vihjeet

Baltimoren lisäksi pelataan seuraavat kaksi kohdetta:

Pittsburg Steelers -6 (1.99)

New Orleans Saints – Chicago Bears yli 48 (1.98)