NFL

NFL: Detroit – San Francisco 12.9.2021

Vihje: San Francisco -9.5 Kerroin: 1.97 12.9.2021 klo 20.00
NFL vetovihjeet amerikkalainen jalkapallo

NFL-vihjeet luottavat San Francisco 49ersin olevan reilusti edellä Detroit Lionsia, jolloin rusaskin tasoitus kelpaa peleille sunnuntailta.

49ers valtava suosikki Detroitissa

Detroit Lions avaa kautensa todella haastavalla ottelulla, kun liigan kärkijoukkueisiin lukeutuva 49ers saapuu vierailulla. Todennäköisesti todella epätasaisessa ottelussa on vain yksi suosikki ja tällöin suurikin tasoitus ei tule haittaamaan 49ersin menoa.

Yleensä isot vierastasoitukset ovat ykksöviikolla vaarallisia ja nyt kyseessä on vieläpä länsirannikon joukkue aikaisessa ottelussa, mutta niin valtava on tasoero näiden kahden välillä, että on vaikea nähdä Lionsin pysvän 49ersin kelkassa.

Matchupista toiseen asetelma kallistuu 49ersin hyväksi. Detroitin puolustuksen linja ei kestä vertailussa Ninersin hyökkäyksen linjalle ja sama tilanne on linjojen osalta myös Detroitin hyökätessä. Ninersin puolustus on ylipäätään todella isossa etulyöntiasemassa Detroitia vastaan. On myös helppo nähdä 49ersin hyökkäyksen tekevän tuhojaan kehnoa Lions-puolustusta vastaan.

Tässä ottelussa uhkakuvat liittyvät siis niin sanottuihin intangibelsseihin eli seikkoihin, jotka eivät liity itse pelaajiin vaan esim siihen milloin ja missä ottelu pelataan. Muilta seikoilta tämä on päivän selvä Ninersin voitto ja niinpä peleille haetaan Niners -9.5 1.97 kertoimella.

Coolbetin viikottainen ilmaisveto-kampanja

Huomasithan, että Coolbet tarjoaa viikoittaisen kampanjan, josta saat lunastettua ilmaisen 10 € Live-vedon joka viikko! Kampanjaan pääset mukaan tästä!