Jääkiekko NHL

NHL-betseillä triplataan!

Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Triplaus-skaba startattiin eilen kahdella pelivalinnalla Liigasta. Tänään touhua jatketaan parilla betsillä NHL:n prime time -otteluilla.

Detroit Red Wings – Tampa Bay Lightning

Tarjolla on mukavat kolme ottelua näin suomalaisittain parhaaseen katseluaikaan. Triplauksen ”pääkohde” haetaan Detroit Red Wingsin ja Tampa Bay Lightningin välisestä kohtaamisesta. Tampa ei ole viime peleissään pelannut aivan omalla tasollaan. Nyt ”Bolts” on hävinnyt kolme viimeistä peliään (varsin tiukasti kaikki), ja apina pitäisi ravistella harteilta, sillä jengi voi vielä parannella asetelmia pudotuspelejä ajatellen. Nyt tähän on oiva sauma, kun vastassa on selkeästi heikompi Detroit. Punasiipien tekeminen on ailahtelevaa ja oman pään peli sen verran heikkoa, että Tampan pitäisi napata täysi pistepotti tästä kunhan joukkue ei sorru löysäilyyn. Vetolapulle haetaan Lightningin vähintään kahden maalin voitto, mistä Coolbet tarjoaa kertoimen 1.98.

Boston Bruins – New York Islanders

Triplauksen toisena kohteena toimii Islanders +1,5 -veto, mikä osuu kunhan saarelaiset eivät häviä Bostonille yli yhdellä maalilla. Allekirjoittaneen silmään vierasjengi on merkattu kertoimien valossa aivan liian suureksi altavastaajaksi, huomioiden jengin viime aikaiset suoritukset. Aivan kuin jengi olisi herännyt taistelemaan pudotuspelipaikasta? Tämä toki jäänee kaiken järjen mukaan haaveeksi, mutta tekeminen on ollut kovalla tasolla. Bruins toki on näistä kahdesta vahvempi osapuoli, mutta Isles on esimerkiksi keskinäisissä kohtaamisissa ollut selkeästi niskan päällä.

Islanders +1,5 -vedosta irtoaa kerroin 1.57. Vetolapun yhteiskertoimeksi muodostuu näin ollen 3.11, mikä kelpaa mainiosti Triplaukseen!