Jääkiekko NHL

NHL: Boston Bruins – Carolina Hurricanes

Vihje: Carolina Money Line Kerroin: 2.06 13.5. klo 02:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

NHL:n pudotuspelit jatkuvat taas ensi yönä, ja tarkastelun alle napataan varsin mielenkiintoinen matsi. Boston Bruins ja Carolina Hurricanes kohtaavat kuudennessa osaottelussa, sarjan ollessa katkolle Carolinalle 3-2.

Boston Bruins – Carolina Hurricanes

Carolina, yksi tämän kauden suurimmista mestarisuosikeista, lähti ottelusarjaan selkeänä ennakkosuosikkina. Jengi nappasikin Bruinsista komeasti kaksi perättäistä voittoa selkein lukemin, mutta sittemmn Bruce Cassidyn suojatit tasoittivat ottelusarjan lukemiin 2-2. Viime matsissa Canes kuitenkin paljasti kyntensä, ja antoi ”nallekarhuille” kyytiä, painaen Jeremy Swaymanin taa komeat viisi osumaa (5-1). Nyt vierailla on mahdollisuus edetä jatkoon ensi yönä.

Vastakkain on kaksi tasaista jengiä, joista molemmat omaa kivikovan hyökkäysosaston. Canes on kuitenkin ollut maalinteon saralla selvästi vahvempi osapuoli. Lisäksi Antti Raanta, joka on paikannut Frederik Andersenia, on pelannut erinomaisesti. Tällä hetkellä Carolinan alakerta sekä maalivahtipeli vakuuttakin piirun verran enemmän. Boston on ollut äärettömän kova nimenomaan TD Gardenissa, mutta vaakakuppi kallistuu tästä huolimatta Hurricanesin puolelle – nimenomaan kertoimen takia. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa Canesin lopullisesta voitosta yli kakkosen kerrointa, joka on allekirjoittaneen silmään varsin maistuva. Kotietu ei kuitenkaan pudotuspeleissä ole niin merkittävässä roolissa, että Canes olisi noin suuri altavastaaja.