Jääkiekko NHL

NHL: Boston Bruins – Carolina Hurricanes

Vihje: Carolina Money Line Kerroin: 2.04 8.5. klo 19:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

NHL:n pudotuspelit jatkuu tänään, ja suomalaisittain onkin makeaa herkkua tarjolla, nimittäin parhaaseen mahdolliseen katseluaikaan pelataan kaksi ottelua. Pelivihjeessä tarkastelun alle otetaan Boston Bruinsin ja Carolina Hurricanesin välinen kamppailu.

Boston Bruins – Carolina Hurricanes

Jengit ovat kohdanneet kolmesti. Carolina johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1. Canes voitti kaksi ensimmäistä selkein lukemin 5-1 ja 5-2, kun taas Bruins nappasi ensimmäisen voittonsa viime pelissä kotiareenalla 4-2. Bostonin ykköskenttä pääsi viimein vauhtiin, kun Pastrnak ja Marchand pääsivät molemmat maalaamisen makuun.

Runkosarjassa erinomaisesti esiintynyt Hurricanes on syystäkin ennakkosuosikki tässä sarjassa, sen verran kovaa tuhoa jengi on tehnyt. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa Carolinan jatkoonmenosta kertoimen 1.44, kun taas Bostonin kerroin on 2.88. Kuitenkin, illan matsiin vierasjoukkue on asetettu melkoiseksi underdogiksi, sillä Canesin voitosta saa kertoimen 2.65. Pudotuspeleissä kotiedun merkitys hiukan korostuu, mutta ei allekirjoittaneen mielestä niin merkittävästi kuin kertoimet antavat nyt olettaa. Sebastian Ahon johdattama Hurricanes on näistä kahdesta vahvempi osapuoli, ja mielestäni todennäköisempi voittaja tämänkin päivän matsissa. Coolbet tarjoaa Canesin lopullisesta voitosta (sisältää jatkoajan) kertoimen 2.04, joka painetaan vetoliuskalle.