Jääkiekko NHL

NHL: Boston Bruins – Florida Panthers

Vihje: Boston Bruins Money Line Kerroin: 2.09 27.4. klo 02:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Tiistain ja torstain välisenä yönä NHL:ssä pelataan komeat 13 ottelua. Runkosarjan loppu alkaa olemaan nurkan takana, nimittäin perjantaina 29.4. pelataan viimeinen runkosarjan kierros. Taistelu tärkeistä pisteistä siis kiristyy.

Boston Bruins – Florida Panthers

TD Gardenissa nähdään tulikuuma taisto, kun Itäisen Konferenssin voittaja, Florida Panthers haastaa Boston Bruinsin. Floridalla on kasassa 120 pistettä, eikä sen perässä hiillostava Carolina Hurricanes enää kykene ohittamaan sitä. Alexander Barkovin johdattama Panthers onkin pelannut aivan upean runkosarjan. Jengi oli yksi harvoista, joka kykeni nikkaroimaan yli 300 osumaa runkosarjassa. Esimerkiksi Itäisen konferenssin heittopussi, Montreal Canadiens, on tähän asti tehtaillut 207 maalia, kun FLAn vastaava lukema on 332.

Tällä kaudella jengit ovat kohdanneet kahdesti. Florida vei ensimmäisen taiston numeroin 4-1, Boston vei viimeisimmän joulukuussa rankkareilla 3-2.

Siinä missä Panthersilla ei ole käytännössä mitään pelissä, niin Bostonilla vastaavasti on. Jengi on jo varmistanut pudotuspelipaikkansa, mutta sillä on vielä mahdollisuus parannella asetelmiaan pudotuspeleissä. Mikäli Bruins ei onnistu keräämään tärkeitä pisteitä, kohtaa se todennäköisesti nimenomaan Floridan pudotuspelien alussa.

Bostonilaiset kaiken järjen mukaan himoavat voittoa enemmän kuin vierasjoukkue – mikäli isänniltä ei nähdä mailan puristelua, niin Pantterin kaatuminen ei olisi ihme. Florida on kuitenkin ansaittu ennakkosuosikki, sen verran kuumassa vireessä jengi on viime peleissä ollut: tosin Tampa Bay Lightning katkaisi floridalaisten 13 kestäneen putken toissayönä numeroin 4-8. Vetolapulle lähdetään hiukan riskisesti hakemaan kotijengin voittoa (sisältää jatkoajan ja rankkarit), jolla on enemmän pelissä. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa tästä kerrointa 2.09!