NHL

NHL: Boston – New York Islanders

Vihje: Boston Kerroin: 1.90 Alkaa: 1.6. klo 02:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

NHL:ssä pelataan vauhdikkaasti pudotuspelejä eteenpäin ja panokset kasvavat. Poimintamme tulee Boston – New York Islanders -ottelusta.

Onko Boston jälleen omaa luokkaansa?

Boston vei joukkueiden ensimmäisen ottelun nimiinsä vakuuttavasti 5-2. Bruinsin tekeminen on ollut pelottavan kovaa läpi kevään ja varsinkin Tuukka Rask on sellaisessa vireessä, että vastustaja on jatkuvasti ongelmissa maalinteon kanssa.

Vastakkain on kaksi tiukasti puolustavaa joukkuetta, mutta Bostonin riveistä löytyy ripaus taitoa enemmän, mikä voi olla ratkaisevaa tiukoissa otteluissa.

Boston on varsinkin kotikaukalossa suosikki voittamaan, joten ei olisi suuri ihme, että ottelusarja olisi ensi yön jälkeen 2-0.

Unibet tarjoaa Bostonin voitosta mainion kertoimen 1.90, joten se napsitaan ilman suurempi kysymyksiä talteen.