Jääkiekko NHL

NHL: Carolina Hurricanes – New York Rangers

Vihje: Alle 5,5 maalia Kerroin: 1.70 31.5. klo 03:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

NHL:ssä ratkotaan ensi yönä, kumpi painelee välieriin Tampa Bay Lightningin ottelupariksi: Carolina Hurricanes vai New York Rangers? Kyseessä on siis tulikuuma game seven!

Carolina Hurricanes – New York Rangers

Canes lähti sarjaan selvänä suosikkina, mutta Rangers on laittanut komeasti kampoihin. Esimerkiksi viime pelissä joukkue pelasi selkä seinää vasten, mutta niin vain jengi onnistui nappaamaan kotiareenalla elintärkeän 5-2 voiton. Ottelusarja on pääasiassa ollut vähämaalinen (keskimäärin 4,00 maalia per peli), ja taistot ovat olleet tiukkoja. Carolinan ykköskentässä viilettävät Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen ovat saaneet aikaan pahoja tuhoja, mutta samalla Rangersin puolustus on pelannut erinomaisesti. Rangersin veskari Igor Shesterkin ja Canesin Antti Raanta, joka on paikannut Frederik Andersenia, on suoriutunut kiitettävästi.

Kotijoukkueen harteilla lepää ennakkosuosikin viitta, eikä sitä auta kiistäminen, materiaalietu on Carolinan puolella. Toisaalta se tuo mukanaan myös paineet, huomioiden vielä edellisen pelin tappion – NYR voi siis olla henkisesti niskan päällä. Joka tapauksessa voittajan veikkaaminen jätetään väliin, ja lapulle haetaan alle 5,5 maalin -vetoa. Tästä irtoaa Coolbetilla kerroin 1.70. Tähän asti sarjassa on ainoastaan kerran kuudesta tehty yli viisi maalia, ja nyt kyseessä on kaikista tärkein peli. Maaleilla tuskin liiemmin siis mässäillään!