NHL

NHL: Carolina – Nashville

Vihje: Carolina Kerroin: 1.89 Alkaa: 20.5. klo 03:00
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

NHL:n pudotuspelit pyörivät vauhdikkaasti eteenpäin. Pelivalintamme tulee tällä kertaa Carolinan ja Nashvillen välisestä ottelusta.

Onko Carolina jälleen omaa luokkaansa?

Carolina vei ottelusarjan avausottelun nimiinsä, joten ainakin siltä osin startti oli odotettu. Mikään tuskin on muuttunut parissa päivässä, vaan isäntien tähdet tulevat olemaan edelleen tähtiä, kun taas Nashvillen supertähdet jatkavat unten mailla.

Predsin saumat ovat siinä, että kallispalkkaiset pelaajat vihdoin alkaisivat pelaamaan palkkanauhan mukaisella tasolla. On kuitenkaan vaikea nähdä, että taso nousisi siihen, mitä Sebastian Aho ja kumppanit tarjoilevat.

Carolinan pelaaminen on siinä mallissa, että kotikaukalossa joukkue ei ohipelejä tarjoile. Takana on vielä lähes täysi tupa, joten tilanne on isäntien kannalta äärimmäisen hyvä.