Jääkiekko NHL

NHL: Colorado Avalanche – Edmonton Oilers

Vihje: Landeskog yli 1,5 pistettä Kerroin: 2.90 3.6. klo 03:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

NHL:n välierät jatkuu ensi yönä, kun Colorado Avalanche ja Edmonton Oilers kohtaavat toisessa osaottelussa. Ensimmäinen taisto oli melkoista ilotulitusta, kun Colorado nappasi avausvoiton numeroin 8-6. Matsissa tehtailtiin siis uskomattomat 14 osumaa. Vetolapulle haetaan tässä kohtaa astetta spesiaalimpaa kohdetta.

Pisteentekijää lapulle!

Coloradon harteilla lepää valtaisa ennakkosuosikin viitta, ja niin se on ollut jo pudotuspelien alusta saakka. Jengi omaa kenties koko sarjan kuumimman tulivoiman, ja tekeminen on muutenkin ollut pelottavan tasaista: joukkue on kokenut vasta kaksi tappiota pudotuspeleissä. AVS on nakuttanut hurjat 4,54 osumaa per peli.

Oilersin taival tänne asti ei ole ollut aivan yhtä selkeä. Ensimmäisessä ottelusarjassa se nappasi tiukan voiton Los Angeles Kingsistä game sevenissä. Edellisessä sarjassa se kuitenkin kukisti Calgary Flamesin peräti 4-1 otteluvoitoin, mikä riehaannutti Edmontonin fanikansan. Sen lisäksi että Oilers on ollut tehokas maalinteon saralla, on verkko heilunut runsaasti myös omassa päädyssä.

Tämä ottelusarja lienee ainakin katsojien kannalta toistaiseksi kaikista viihdyttävin, sellaisia supertähtiä vilisee nimittäin molemmissa leireissä: Nathan MacKinnon, Mikko Rantanen, Connor McDavid ja Leon Draisaitl muun muassa. Maaleja nähtiin edellisessä matsissa se 14 kappaletta, ja tämänhän ovat vedonlyöntiyhtiöt tietysti huomioineet. Esimerkiksi yli 7,5 maalin -vedosta irtoaa enää reilun kakkosen kerroin, maaliodottama on siis korkealla. Tässä kohtaa jätetään voittajan ja maalimäärien veikkaaminen väliin, ja lapulle haetaan Avalanchen Gabriel Landeskogin yli 1,5 pisteen -veto. Coolbet tarjoaa tähän maistuvan 2.90-kertoimen. Esimerkiksi viime matsissa mies pääsi merkkaamaan tehopisteitä kahdesti, ei todellakaan yllättäisi jos tämä toistuisi ensi yönä.