Jääkiekko NHL

NHL: Colorado Avalanche – Tampa Bay Lightning

Vihje: Alle 5,5 maalia Kerroin: 2.23 16.6. klo 03:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Viimein se on täällä – nimittäin NHL:n Stanley Cupin -finaalit! Vastakkain ovat kivikova Colorado Avalanche ja tulikuuma Tampa Bay Lightning, jotka kohtaavat ensi yönä.

Colorado ennakkosuosikki

Isäntien harteilla lepää melko suuri ennakkosuosikin viitta. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa Avalanchen mestaruudesta kertoimen 1.59, kun taas Tampan kerroin on 2.44. Coloradon asema on ansaittu, sen verran pitelemätön se on ollut pudotuspeleissä (joukkue on hävinnyt vain kaksi ottelua!)

Boltsia ei luonnollisesti sovi kuitenkaan aliarvioida. Vaikka hallitsevan mestarin taival finaaliin ei ollutkaan yhtä kevyt, on se pelannut erinomaista lätkää – etenkin puolustuspäässä, ja veskari Andrei Vasilevski on ollut huippuiskussa. Onkin jännä nähdä, kuinka Coloradon supertähdet onnistuvat tätä komboa murtamaan.

Avalanchen voitosta tarjotaan tällä hetkellä kerrointa 2.11, mikä ei aivan allekirjoittaneelle kelpaa. Sen sijaan alle 5,5 maalin -veto (kerroin 2.23) houkuttelee: vastakkain on kaksi äärettömän kovaa ja tasaista jengiä, ja luvassa on tarkkaa peliä. Ei olisi yllättävää, jos ensimmäinen matsi menisi varovaisesti vähämaalisissa merkeissä.