Jääkiekko NHL

NHL: Colorado – Winnipeg

Vihje: Ylivoimamaalit yli 1.5 Kerroin: 2.25 28.4 klo 21:30
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Primetime kiekkoa jälleen tarjolla kello 21.30 kun Ball Arenalla pelataan Coloradon ja Winnipegin ottelusarjan neljäs kohtaaminen.

 

Colorado – Winnipeg

Ottelusarjan neljäs kohtaaminen polkaistaan käyntiin 21.30. Colorado lähtee otteluun ennakkosuosikkina kotietunsa turvin ja kaksi edellistä on myös päättynyt Coloradon voittoon. Ottelusarja  itsessään on todella vaikea arvioida, sillä Jets lähti tähän sarjaan ennakkosuosikkina kotietunsa sekä muutenkin vahvemman runkosarjan ansiosta. Colorado on pystynyt kuitenkin horjuttamaan Jetsin kehuttua maalivahti ja puolustuspeliä oikein huolella, sillä Jets on päästänyt kolmeen otteluun jo peräti 17!! maalia.

 

Jetsin kannalta tämän päivän ottelu on erittäin tärkeä. Sarja tasoihin tai seuraavaan otteluun ollaan katkolla kesälomille. Puolustuspelin on parannuttava hurjasti Coloradon hullunmyllyä vastaan sekä myös Connor Hellebuyckin on nostettava tasonsa Vezina- luokkaan uudestaan.

Ottelu itsessään on todella hankala pelattava, mutta lähdemme tänään yv-maalien pariin.

Sarjan kolmessa ottelussa on nähty peräti kuusi yv-maalia. Ainoastaan Game 2:ssa jäätiin ilman yv-pönttöjä.Samoin oli runkosarjan pelien kanssa, kolme ottelua ja vain kerran jäätiin näissäkin ilman yli 1.5 ylivoimamaalia.

Colorado on kotonaan todella vahva ja yv:tä pyörittää yksi maailman parhaista trioista, joten uskomme tänään yv-maalien toteutuvan.

 

Lapulle lähtee ylivoimamaalit yli1.5 kertoimella 2.25, joka vaikuttaa hieman ylikertoimelta tilanteeseen nähden.