NHL

NHL: Columbus Blue Jackets – Carolina Hurricanes

Vihje: Carolina Kerroin: 2.14 Alkaa: 9.2. klo 02:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

NHL-vihjeet tulevat suomalaisittain todella mielenkiintoisesta kohtaamisesta, kun Columbus Blue Jackets isännöi Carolina Hurricanesia.

Onko Carolina jälleen vahvempi?

Joukkueet kohtasivat sunnuntai-iltana ja tuolloin Carolina oli ansaitusti parempi 6-5. Columbuksen maalimäärä jopa hieman vääristää ottelun kulkua, sillä niin isoissa ongelmissa joukkue oli varsinkin toisessa erässä.

Carolina oli joukkueista liikkuvampi, yhtenäisempi ja aggressiivisempi. Tämä mahdollisti hyökkäyspäässä lukuisat riistot, joista tuli useampi maalipaikka. Columbuksella oli jatkuvia ongelmia päästä edes omalta alueelta pois.

Tilannetta ei helpota se, että joukkueen tähtipuolustaja Zach Werenski on sivussa loukkaantumisen vuoksi. Laatua ei valitettavasti löydy rosterista, joten puolustus on tällä hetkellä hidas ja kankea.

Carolinan vipeltäjät tulevat hyödyntämään tämän ja tuloksena on toinen perättäinen vierasvoitto.