NHL

NHL: Columbus – Nashville

Vihje: Nashville Kerroin: 1.92 Alkaa: 6.5. klo 02:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Trannel International Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/106/2000
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Nashville taistelee tiukasti pääsystä NHL:n pudotuspeleihin, joten Columbusta vastaan ei ole todellakaan varaa menettää pisteitä.

Kaksi täysin eri tilanteessa olevaa joukkuetta

Columbuksen kausi on tulossa vihdoin päätökseen, sillä kurimusta ei ole jäljellä enää montaa ottelua. Sen sijaan Nashville hamuaa pudotuspeleihin, mutta taistelu Dallasia vastaan on äärimmäisen tiukkaa. Sen vuoksi pistemenetyksiin ei ole varaa ja nyt ei juuri parempaa tilaisuutta voisi voitolle tulla, kun vastassa on umpisurkea Columbus.

Joukkueet kohtasivat viime ottelussa ja tuolloin Nashville voitti jatkoajan jälkeen. Nyt varsinainen peliaika tulee riittämään, sillä Nashville ei enää laita voittoa noin tiukille. Parhaat pelivalinnatkin löytyvätkin Nashvillen kautta, joten napataan Unibetilta vierasvoittoa lapulle.