Jääkiekko NHL

NHL: Dallas Stars – New York Rangers

Vihje: Alle 5,5 maalia Kerroin: 2.06 29.10. klo 20:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Lauantai tarjoilee melkoista herkkua lätkäfaneille, nimittäin tarjolla on useampi prime time -matsi. Suomalaisittain kenties kiehtovin nähdään Dallasissa, kun Dallas Stars isännöi New York Rangersia.

Dallas Stars – New York Rangers

Dallas Stars on saanut hyvän startin kauteen. Kahdeksasta pelistä joukkue on hävinnyt vain kolmesti, ja viime pelissä se kaatoi Washington Capitalsin 2-0. Jake Oattinger on ollut kuin muuri tolppien välissä, ja jengi onkin päästänyt omiin ainoastaan 15 maalia tähän asti.

Rangers aloitti kautensa lennokkaasti, mutta ilmassa on ollut ”pienehköä” turbulenssia jo jonkin aikaa. Takana on neljän matsin tappioputki, ja kaksi näistä on syntynyt jatkoajalla tai rankkareilla. Joukkue on takkuillut yllättävästi maalinteon saralla, vaikka piinkovia maalintekijöitä jengistä löytyy. Artemi Panarin esimerkiksi on tipahtanut pistepörssin kärjestä kuudenneksi tänä aikana.

Kyseessä on suomalaisittain tulikuuma kamppailu, kun Roope Hintz, Joel Kiviranta, Jani Hakanpää ja Esa Lindell kohtaavat Kaapo Kakon. Miro Heiskasen pelikuntoa ei vielä artikkelin kirjoitushetkellä ole varmistettu.

Tässä kohtaa voittajan veikkaaminen jätetään väliin. Rangers on ollut hyvin lähellä saada ketsuppipullo auki, mutta Dallas on suoriutunut tasaisesti ja pelannut omalla tasollaan. Kummankaan kerroin ei tässä kohtaa houkuta tarpeeksi. Vetolapulle isketään sen sijaan alle 5,5 maalin -veto, mistä esimerkiksi Coolbet tarjoaa yli kakkosen kerrointa. Dallas on suoriutunut erinomaisesti oman pään pelissä, ja Rangers lähtee katkaisemaan tappioputkea tarkan puolustuspelin kautta, joten maalijuhlat hiukan yllättäisi.