NHL

NHL: Detroit Red Wings – Columbus Blue Jackets

Vihje: Columbus Kerroin: 2.00 18.1. klo 19:00
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Maanantaille on tarjolla Prime Time -kiekkoa, kun Columbus Blue Jackets yrittää saada voittotilinsä auki Detroit Red Wingsin vieraana.

Columbuksella alla kaksi tappiota

Columbus on tunnettu äärimmäisen sitoutuneena nippuna, joka ei varsinaisesti loista tähtiä, vaan menestys tulee joukkueena. Alkukaudesta kirkkaiden tähtien puuttuminen on ehkä hieman näkynyt, sillä hyvät esitykset Nashville Predatorsia vastaan eivät kantaneet pisteille, sillä tehokkuus oli täysin kateissa.

Detroit on jälleen tänä vuonna yksi heikoimmista jengeistä, joten pudotuspeleihin on ihan turha haaveilla. Joukkue voi kuitenkin yllättää, mikäli vastustaja lähtee otteluun takki auki. Näin kävi viime ottelussa Carolinalle.

Columbus tuskin aliarvioi vastustajaansa, koska joukkueen on pikku hiljaa saatava voittotili auki. Nyt se tapahtuu ja sen vuoksi lapulle lähtee vierasjoukkueen voitto verrattain melko loisteliaaallakin kertoimella.