Jääkiekko NHL

NHL: Detroit Red Wings – Florida Panthers

Vihje: Alle 6,5 maalia Kerroin: 2.06 17.4. klo 20:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Viikko pistetään pakettiin yhdellä prime time -ottelulla NHL:ssä, kun Detroit Red Wings ja Florida Panthers kohtaavat Suomen aikaan kello 20:00.

Detroit Red Wings – Florida Panthers

Florida on kovaa vauhtia nappaamassa runkosarjan voiton Itäisessä konferenssissa. Se pitää piikkipaikkaa toistaiseksi kahdeksan pisteen erolla. Tekeminen on Alexander Barkovin johtamassa Panthersissa ollut hurjaa: jengi viilettää yhdeksän matsin voittoputkessa. Isännän roolissa esiintyvä Detroit lähteekin matsiin selkeänä altavastaajana – esimerkiksi Coolbet tarjoaa kotijoukkueen voitosta kertoimen 5.10, kun vierasvoitosta rahat saa takaisin ”vain” 1.50 kertaisena.

Panthersin meno on vain yltynyt runkosarjan loppua kohti. Red Wingsin kausi sen sijaan tulee päättymään runkosarjaan, joten tässä kohtaa jengi ei pelaa muusta kuin kunniasta. Se tuskin tänään riittää, tasoero on sen verran suuri. Tässä kohtaa ei kuitenkaan lähdetä veikkaamaan voittajaa, vaan vetolapulle haetaan alle 6,5 maalin -vetoa. Tästä irtoaa mukavasti yli kakkosen kerroin. Isäntien ruuti on viime peleissä ollut melko märkää, ja Floridan puolustuspeli on ollut kivikovaa. Kotijoukkue tuskin maaleilla mässäilee – veto osunee, mikäli Florida ei paina aivan hirmuisia lukemia taululle.