Jääkiekko NHL

NHL: Detroit Red Wings – Minnesota Wild

Vihje: Yli 6,5 maalia Kerroin: 2.03 11.3. klo 02:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Tulevana yönä rapakon toisella puolella pelataan peräti 13 ottelua. Allekirjoittanut nappaa tarkastelun alle Detroit Red Wingsin ja Minnesota Wildin kohtaamisen – lähtökohtaisesti tylsän matsin, jossa kuitenkin löytyy potentiaalia.

Vastakkain kaksi ailahtelevaa jengiä

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet yhdesti. Matsi pelattiin helmikuun puolivälissä Minnesotassa, jolloin Detroit sai kyytiä numeroin 7-4. Tästä päästäänkin viime aikaiseen teemaan, joka on vallinnut kummankin jengin peleissä.

Detroitin kausi tulee lähes varmuudella päättymään runkosarjaan. Minnesota sen sijaan taistelee edelleen tärkeistä pisteistä Keskisessä divisioonassa. Red Wingsin peleissä onkin näkynyt ”hanskojen naulaan” -heitto: viimeisessä kymmenessä pelissä omissa on soinut peräti 5 kertaa per peli! Viime matsissa se otti pataan Arizona Coyotesilta 2-9. Mainittakoon, että Arizona on yksi sarjan heikoimmista jengeistä, jolla maalinteko ei lukeudu vahvuuksiin.

Myös Wildin peleissä ollaan nähty pääasiassa maalijuhlia. Viimeisessä kymmenessä pelissä verkko on heilunut huikeat 7,9 kertaa per peli. Minnesotalta maalinteko sujuu, mutta hiukan yllättäen myös oma pää on vuotanut runsaasti.

Onkin kohtuullista todeta, että maaliodottama on tässä taistossa korkealla. Isänniltä tuskin on luvassa aivan samanlaista sekoilua kuin viime pelissä: veskarit Alex Nedeljkovic ja Thomas Greiss joutuivat vaihtamaan kahteen kertaan torjuntavastuuta. Osumia on kuitenkin lupa odottaa, se on selvä. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa yli 6,5 maalin -vedosta kertoimen 2.03, mikä ei lähtökohtaisesti vaikuta päätä huimaavalta – kuitenkin, huomioiden viimeaikaiset maalimäärät, ei tuota kerrointa parane allekirjoittaneen mielestä sivuuttaa!