Jääkiekko NHL

NHL: Edmonton Oilers – Colorado Avalanche

Vihje: Alle 6,5 maalia Kerroin: 1.96 7.6. klo 03:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

NHL:n ensimmäinen Stanley Cup -finalisti voi selvitä ensi yönä, kun Edmonton Oilers ja Colorado Avalanche kohtaavat välierien neljännessä osaottelussa. Ottelusarja on Avalanchen hyväksi 3-0, joten Oilers on todellakin jännän äärellä.

Edmonton Oilers – Colorado Avalanche

Colorado lähti sarjaan hurjana ennakkosuosikkina, ja jälki onkin ollut sen mukaista. Ensimmäinen taisto päättyi AVSin hyväksi 8-6, seuraavat matsit päättyivät 4-0 ja 2-4. Darcy Kuemperia paikkaava Pavel Francouz on pelannut erinomaisesti Coloradon tolppien välissä, eikä Edmontonin ykkösmiehet Connor McDavid ja Leon Draisaitl ole kahdestaan kyennyt ihmeisiin. Avalanche on pelannut erittäin tasaista ja laadukasta lätkää, mikä on aiheuttanut Oilersille melkoista päänvaivaa.

Vierasjengi lähtee ensi yön taistoon selvänä suosikkina. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa Edmontonin suorasta voitosta kertoimen 2.67, kun taas AVSin voitosta rahat saa takaisin 2.20-kertaisena. Oilersilla on haastava paikka pelastaa enää tilannetta, mutta toisaalta kotiyleisön edessä jengi kykenee kaatamaan Avalanchen, ainakin kerran. Kuitenkin, tässä kohtaa jätetään voittajan veikkaaminen väliin. Ensimmäisessä matsissa nähtiin peräti 14 maalia, mihin kertoimenlaskijat reagoivat voimakkaasti. Kahdessa edellisessä taistossa ollaan kuitenkin jääty alle seitsemän maalin – ja olisi vaikea uskoa, että ensi yönä nähtäisiin maalijuhlia, sen verran tärkeä matsi on kyseessä molemmille. Vetolapulle haetaan alle 6,5 maalin -veto, mistä irtoaa allekirjoittaneen silmään maistuva 1.96-kerroin.