NHL

NHL: Edmonton Oilers – Ottawa Senators

Vihje: Edmonton Kerroin: 1.71 Alkaa: 3.2. klo 05:00
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

NHL-kierroksella on jälleen luvassa useamman ottelun kattaus. Pelivalinta löytyi tällä kertaa Edmonton Oilersin ja Ottawa Senatorsin välisestä ottelusta.

Edmonton selvä suosikki otteluun

Joukkueet kohtasivat viime ottelussa ja tuolloin Connor McDavidin johtama hyökkäys teki aivan mitä halusi. Loppunumerot kirjattiin Oilersille lopulta 8-5.

Ottawan alkukausi on ollut todella synkkä, sillä 9 ottelusta on irronnut vain kolme pistettä. Omiin on mennyt uskomattomat 44 maalia, joten ongelmia riittää valtavasti.

Edmontonilla on myös omat ongelmat, mutta joukkueen ykköstähdet takaavat sen, että vastustaja on ongelmissa. Senatorsin kaltainen repaleinen puolustus ei vain yksinkertaisesti pysty pysäyttämään Oilersin menoa.

Kotivoittoa lähtee lapulle! NordicBet tarjoaa Oilersin voitosta kertoimeksi 1.71 ja sieltä poimitaan pelivalinta.