NHL

NHL: Florida Panthers- New York Rangers

Vihje: Alle 5.5 maalia Kerroin: 1.74 26.05 klo 22:00
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Game 3 pelataan tänään primetime aikaan 22:00 kun New York Rangers matkustaa Sunriseen Floridan vieraaksi. Jatkuuko maalivahtien loistava vire vai aukeaako maalihanat?

 

Florida Panthers – New York Rangers

Konferenssifinaalien kolmas peli pyörähtää tänään illalla käyntiin. Ottelusarja on tasatilanteessa 1-1 kun saavutaan ensimmäistä kertaa Panthersin kotiluolaan tässä ottelusarjassa.

Kaksi ensimmäistä ottelua ovat olleet odotetun tasaisia ja maaleilla ei ole mässäilty. Kummassakin ottelussa ollaan nähty tasan kolme maalia, joten loistovireiset maalivahdit ja tiukka puolustuspeli näyttävät ohjaavan sarjaa tällä hetkellä tähän suuntaan. Molemmat ottelut ovat olleet todella tasaisia ja suuria eroja ei juurikaan olla jäällä nähty. Erikoistilanne pelaaminen tulee vielä nousemaan sarjassa todella suureen arvoon, sillä ylivoimalla ollaan nähty ainoastaan yksi maali ja se tuli Panthersin toimesta viime ottelussa.

Florida on pelannut tämän vuoden playoffeissa kuusi kotiottelua. Näistä 4 on päättynyt voittoon. Näistä huomionarvoista luettavaa on se,että ainoastaan kerran Panthers on päästänyt yli kaksi maalia kotiluolassaan, joten kotona puolustuspeli on toiminut varsin mallikkaasti. Maaleja he ovat tehneet kotona 19 kpl, joten maalikeskiarvo kotona huitelee hieman yli kolmessa.

Rangers on pelannut viisi vierasottelua tämän vuoden playoffeissa. Näistä kasassa on neljä voittoa. Rangers on vieraissa kihauttanut kiekon verkkoon 19 kertaa, joten maalikeskiarvo täällä huitelee myöskin 3.5 tuntumilla. Omista kiekko on kaivettu 12 kertaa, joten Rags on pystynyt vieraissakin pitämään oman maalinsa suhteellisen hyvin turvattuna.

Maalinsuulla on huippuvireisten veljien taisto. Molemmat ovat olleet playoffeissa aivan jäätävän kovia, joten heihin kumpaankaan joukkueen peli ei tule kaatumaan. Marginaalit ovat erittäin pieniä ja erikoistilannepelaaminen kasvaa arvoon arvaamattomaan.

Florida lähtee illan otteluun odotetusti ennakkosuosikkina kotietunsa takia, mutta kyseessä on niin tasainen ottelusarja, että mahdotonta lähteä veikkaamaan ottelun voittajaa. Uskomme kuitenkin siihen, että maalitehtailu pysyy tänäänkin melko maltillisena, joten lapulle rustataan tänään Under 5.5 maalia kertoimella 1.74