NHL

NHL: Los Angeles Kings – Tampa Bay Lightning

Vihje: Tampa Bay Lightning Kerroin: 1.87 19.1.2022 klo 05:30
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | Mr Green Limited on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

NHL:ssä pelataan tulevana yönä liuta mielenkiintoisia otteluita. Yön viimeisessä ottelussa vastakkain ovat Los Angeles Kings ja Tampa Bay Lightning.

Los Angeles Kings – Tampa Bay Lightning

Jääkiekon tasokkaimmassa sarjassa NHL:ssä pelataan ensi yönä liuta otteluita. Los Angelesin ja Tampa Bayn kohtaaminen on mielenkiintoinen etenkin vedonlyönnillisesti. Markkinalla ottelu on hinnoiteltu siten, että ennakkosuosikkina otteluun lähtevä Tampa saa kertoimia välillä 1.67 – 1.90. Markkinan keskiarvoa korkeammat vieraskertoimet kelpaavatkin hyvin peleille. Oikeastaan tänne kelpaavat hyvin 1.80 korkeimmat vieraskertoimet.

Syitä tähän on useita. Lightningin materiaali on selkeästi Kingsiä kovempi. Kings on tällä kaudella pelannut parasta kiekkoaan toviin, mutta peli ailahtelee varsin järkevästä pelitavasta huolimatta liikaa. Etenkin alakerta tuntuu vuotavan ajoittain luvattoman paljon, tästä osoituksena maanantai-illan ottelu San Jose Sharksia vastaan, jossa Sharks upotti 17 vedostaan peräti kuusi maaliin.

Liuskalle painetaankin Tampa Bayn suoraa voittoa sen kummemmin miettimättä. Tampaa puoltaa myös lepoetu, kun Kingsillä on eiliseltä raskas ottelu allaan. Kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen päättyi jatkoajan jälkeen Tampan voittoon lukemin 3-2.

Ottelu Los Angeles Kingsin ja Tampa Bay Lightningin välillä alkaa kello 05:30 Suomen aikaa. Ottelu on katsottavissa V Sportin kanavilta sekä Elisa Viihde Viaplaysta.