Jääkiekko NHL

NHL: Montreal Canadiens – Philadelphia Flyers

Vihje: Yli 6,5 maalia Kerroin: 2.11 22.4. klo 02:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Torstain ja perjantain välisenä yönä NHL:ssä tahkotaan maistuvat 11 ottelua. Pelivihjeessä tarkastellaan lähtökohtaisesti varsin tylsää matsia, mutta vedonlyönnin näkökulmasta potentiaalista sellaista.

Montreal Canadiens – Philadelphia Flyers

Centre Bell -Areenalla kohtaa tulevana yönä kaksi sarjan heittopussia, kun Itäisen konferenssin jumbojengit, Canadiens ja Flyers ottavat yhteen. Kumpikin jengi lähtee katkaisemaan kuuden ottelun mittaista tappioputkea. Muuta motivaatiota kummaltakaan jengiltä tuskin löytyy, nimittäin molempien kaudet ovat esitysten valossa olleet totaalisia pannukakkuja.

NHL-tasolla luvassa tuskin on laatulätkää, sen verran kehnoa suorittamista molemmilta ollaan viime aikoina nähty. Esimerkiksi Montreal on viimeisessä kuudessa pelissä päästänyt omiin 25 maalia, ja vastaavasti onnistunut nikkaroimaan vain yhdeksän osumaa. Philadelphialta sama saldo on 32-13.

Paineita ei kummassakaan leirissä ole, ja molemmat lähtevät käytännössä vain päättämään tappioputkeaan. Peli on kummankin jengin osalta ollut varsin rikkonaista, mikä on näkynyt maalimäärissä viime peleissä. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa yli 6,5 maalin -vedosta yli kakkosen kerrointa, mitä lähdetään hakemaan lapulle. Tässä ”titaanien” kohtaamisessa tuskin puolustus- tai maalivahtipeli pääsee katsojia häikäisemään.