Jääkiekko NHL

NHL: Montrealin surkuhupaiselle tekemiselle jatkoa

Vihje: Anaheim Ducks Kerroin: 2.25 28.1. klo 02:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Yksi tämän kauden suurimmista pannukakuista, Montreal Canadiens, kohtaa tulevana yönä positiivisen yllättäjän, Anaheim Ducksin. 

Montreal Canadiens – Anaheim Ducks

”Habsin” suorittaminen on kuluneella kaudella ollut sanalla sanottuna järjettömän huonoa. Tämän vuoden puolella joukkue on kahdeksasta matsista voittanut vain kerran! Koko kaudella jengi on pelannut 41 ottelua, joista on irronnut järkyttävät kahdeksan voittoa. Tämä saldo oikeuttaa koko sarjan jumbosijaan pisteillä mitattuna.

Isäntäjengin tilanne on surkea käytännössä jokaisella osa-alueella. Maalivahtiosasto ei vakuuta, ja ensi yönäkin tolppien välissä nähtäneen kohtuu kokematon NHL-veskari, Cayden Primeau, joka on saanut poimia kiekkoja selkänsä takaa keskimäärin 4,32 kertaa per peli. Lisäksi Montreal on tehtaillut kaikkista joukkueista vähiten maaleja (90). Habsin parhaana pistemiehenä toimii Nick Suzuki (8+16), joka sijoittuu pistepörssissä sijalle 139. Tämä kielii tilanteesta jo jonkin verran.

Anaheim ei todellakaan lukeudu NHL:n kärkijengeihin. Tästä huolimatta tekeminen on ollut tasaisen varmaa, ja Ducks sijoittuukin Läntisessä konferenssissa kuudennelle sijalle – taistelu pudotuspelipaikasta käy siis kuumana, toisin kuin Canadiensilla.

Vieraiden osakkeita laskee lievästi viime yönä pelattu ottelu Torontoa vastaan, kun taas Montreal on saanut levätä muutaman päivän. Tämäkin huomioituna Ducksin harteilla lepää selvä ennakkosuosikin viitta. Coolbet tarjoaa Anaheimin voitosta markkinatoppia, joka painetaan vetolapulle.