Jääkiekko NHL

NHL: New York Islanders – Tampa Bay Lightning

Vihje: Alle 5,5 maalia Kerroin: 1.99 27.3. klo 21:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Tänään NHL:ssä pelataan yksi prime time -ottelu, jossa kohtaavat New York Islanders ja Tampa Bay Lightning. Tähän taistoon haetaan allekirjoittaneen silmään varsin maistuvaa pelivalintaa.

New York Islanders – Tampa Bay Lightning

Vierasjoukkue lähtee matsiin ennakkosuosikkina. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa ottelun 1X2-kertoimiksi 2.90 – 4.35 – 2.15. Kumpikin joukkue pelasi eilen illalla, ja Bolts onnistui katkaisemaan kolmen matsin mittaisen tappioputkensa, kun se voitti Detroit Red Wingsin jatkoajalla 1-2. Vaikka kyseessä ei mikään ylikävely ollutkaan, niin ainakin jengi on päässyt taas voittojen pariin. Islanders puolestaan hävisi eilettäin Boston Bruinsille 6-3. Boston pääsi laukomaan Semyon Varlamovia kohti peräti vajaat 50 kertaa, eli melko repaleista oli Islesin tekeminen.

Lähtökohtaisesti voisi kuvitella, että odotettavissa on runsasmaalinen ottelu. Etenkin kun tarkastelee Islandersin otteluissa nähtyjä maalimääriä. Tampan matseissa verkko sen sijaan ei ole läheskään yhtä reilusti heilunut: viimeksi joukkueen pelissä on syntynyt yli viisi maalia maaliskuun alussa, kahdeksan ottelua sitten. Andrei Vasilevski on torjunut erinomaisesti viime aikoina, ja herran päästettyjen maalien keskiarvokin on vain 2.39.

Coolbet tarjoaa alle 5,5 maalin -vedosta kertoimen 1.99, mikä painetaan vetolapulle.