Jääkiekko NHL

NHL: New York Rangers – Pittsburgh Penguins

Vihje: Yli 6,5 maalia Kerroin: 2.20 12.5. 02:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Tulevana yönä on jälleen tarjolla kiehtovia NHL-matseja, kun neljännesvälierissä siirrytää viidensiin matseihin. Vetovihjeessä pureudutaan New York Rangersin ja Pittsburgh Penguinsin väliseen kohtaamiseen.

New York Rangers – Pittsburgh Penguins

Kotijoukkue Rangers lähti tähän ottelusarjaan ennakkosuosikin asemassa, ainakin kertoimien puolesta. Pittsburgh on kuitenkin jyrännyt illasta toiseen, ja nyt sarja onkin Pingviinien eduksi 3-1, eli sarja on katkolla. Maaleilla ollaan mässäilty runsaasti, esimerkiksi kahdessa viime matsissa Pens on painanut seitsemän maalia (7-4 ja 7-2) NYR:n verkkoon. Maalivahti Igor Shesterkin ei ole esiintynyt yhtä vakuuttavasti kuin runkosarjassa, ja ryöpytys onkin ollut kovaa. Vaan onpa myös niin, että Pittsburghin supertähtien (Crosby, Guentzel, Malkin) muun muassa ovat olleet liekeissä – ja heidän lisäksi myös muut kentälliset ovat suoriutuneet erinomaisesti.

Rangers lähtee matsiin veitsi kurkulla. Ainoastaan voitto kelpaa, ja se ei ole helppo paikka, nimittäin henkinen yliote on tässä kohtaa vierasjoukkueella joka on kerännyt onnistumisia. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa vierasvoitosta herkullista 2.70-kerrointa, joka kovasti houkuttelee allekirjoittanutta. Tässä kohtaa voittajan veikkaaminen jätetään kuitenkin väliin: vetolapulle haetaan yli 6,5 maalin -veto. Tästä irtoaa kerroin 2.20. Sarjassa ollaan heiluteltu verkkoja huolella molemmissa päädyissä, eikä puolustus- tai maalivahtipeli ole kummankaan joukkueen erikoisaluetta, vaan nimenomaan peli perustuu hyökkäykseen. Ei todellakaan yllättäisi, jos sama kaava jatkuisi myös ensi yönä.