Jääkiekko NHL

NHL: New York Rangers – San Jose Sharks

Vihje: Rangers -1,5 Kerroin: 1.95 21.10. klo 02:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Torstain ja perjantain välinen NHL-kierros tarjoilee huikeat kymmenen matsia veikattavaksi. Pelivihjeessä hypätään New Yorkin Manhattanille, minne Rangersin vieraaksi saapuu San Jose Sharks.

Rangers – Sharks

Kotijoukkue Rangers on aloittanut kautensa erinomaisesti: neljästä matsista se on voittanut kolme selvin lukemin. Viime mittelössä se palasi taas voittojen pariin murskaamalla Ducksin 6-4. Alexis Lafreniere sai kyseisessä ottelussa maalihanansa auki tälle kaudelle, ja maalasipa myös muuan Kaapo Kakko ottelussa kauden toisen osumansa.

Sharks on tällä hetkellä kenties koko sarjan katastrofaalisin joukkue. Takana on viisi ottelua, ja yhtä monta häviötä. David Quinnin suojattien tekeminen on ollut karmivaa seurattavaa. Jengi on nikkaroinut viidessä matsissa ainoastaan kahdeksan maalia! Vastaavasti omassa päädyssä verkko on heilunut 19 kertaa – kyseessä ei ole järin voittava kombinaatio siis.

Rangers pelaa selvästi energisempää lätkää kuin Sharks, ja joukkue on tällä hetkellä jokaisella osa-alueella vahvempi. Sharks luonnollisesti nappaa avausvoittonsa ennemmin tai myöhemmin, mutta tuskin vielä Rangersin vieraana. Vetolapulle painetaan kotijengin voitto vähintään kahden maalin erotuksella, mistä esimerkiksi Coolbet tarjoaa vajaata kakkosen kerrointa.