Jääkiekko NHL

NHL: New York Rangers – Tampa Bay Lightning

Vihje: Tampa Bay Lightning voittaa Kerroin: 2.55 12.10. klo 02:30
Sport - Jukurit Ilves - Kärpät Colorado Avalanche - Seattle Kraken Suomi - Tshekki CSKA Moskova Jokerit KalPa Liiga Almtuna - Timrå IK U20 Dinamo Riika - SKA Pietari KHL Jokerit - Ufa Sport - JYP Lukko - KalPa - Pelicans Jokerit Liiga TPS - KalPa KHL Jokerit - Traktor Tsheljabinsk SKA Pietari HK Sotshi - Jokerit Lukko Liiga jääkiekko kalpa - tps lätkä vetovihjeet 4

NHL-kausi käynnistettiin viime viikolla, kun San Jose Sharks ja Nashville Predators kohtasivat kahdesti Global Series -peleissä Tshekissä Prahassa. Ensi yönä mennään sitten myös rapakon toisella puolella! Pelivihjeessä suurennuslasin alle otetaan New York Rangersin ja Tampa Bay Lightningin välinen mittelö.

New York Rangers – Tampa Bay Lightning

Madison Square Gardenilla nähdään huomenna mielenkiintoinen kamppailu, kun viime kauden välieräparit kohtaavat. Tuolloin Tampa Bay nappasi ottelusarjasta 4-2 voiton edeten finaaliin. Tämä on kuitenkin historiaa ja nyt alotetaan puhtaalta pöydältä.

Kertoimia tarkastellessa voidaan todeta, että odotettavissa on varsin tasainen kamppailu. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa Rangersin voitosta kerrointa 2.45, kun TBL:stä irtoaa vastaavasti kerroin 2.55. Tampa Bay operoi kuitenkin aavistuksen vahvemmalla rosterilla. Muun muassa mestaruuskertoimissa ”Bolts” on selvästi Rangersia edessä.

Suomalaisittain odotettavissa on kiehtova mittelö, nimittäin Kaapo Kakko operoinee Rangersin ykköskentässä. Kakko olikin terävänä preseason-peleissä ja onnistui maalaamaankin useampaan otteeseen.

Maalivahtiosastolla TBL on piirun verran vahvempi, Andrei Vasilevskin ollessa kenties liigan varmin veskari. Igor Shestorkin oli kuitenkin myös äärimmäisen vakuuttava viime kaudella – onnistui herra voittamaan myös Vezina-trophyn.

Vaakakuppi kallistuu tänään hiuksenhienosti vieraiden puoleen. Tämä pääasiassa maistuvan kertoimen vuoksi, mutta Tampa Bay on luonnollisesti vaarallinen jengi ketä tahansa joukkuetta vastaan. Lisäksi avausottelussa paineet tahtoo kasautua kotijoukkueen niskaan. Tasaista vääntöä on tiedossa, mutta nyt haetaan hyvällä kertoimella rohkeaa hakua.