Jääkiekko NHL

NHL: New York Rangers – Tampa Bay Lightning

Vihje: Tampa Bay Lightning voittaa Kerroin: 2.33 2.6. klo 03:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

NHL:ssä ollaan siirrytty välieriin, ja ensi yönä nähdään New York Rangersin ja Tampa Bay Lightningin välinen kohtaaminen. Toisessa ottelusarjassa pelaa Colorado Avalanche ja Edmonton Oilers, joista toinen etenee Stanley Cup -finaaliin.

NYR – Tampa Bay Lightning

Kotijoukkue Rangersin tie välieriin on ollut todellinen yllätys – viime sarjassa joukkue kukisti Carolina Hurricanesin game sevenissä hurjin 2-6 lukemin. Tätä ennen Rangers lähetti Pittsburgh Penguinsin laulukuoroon – mikä erikoisinta, joukkue oli altavastaaja molemmissa sarjoissa!

Hallitsevan mestarin, Tampa Bayn, taival tänne asti on ollut melkoista ilotulitusta. Ensimmäisessä ottelusarjassa joukkueen kone hiukan yskähteli, kun se voitti Toronto Maple Leafsin vasta game sevenissä. Seuraavassa sarjassa vastaan asettui Florida Panthers, jolla Tampa pyyhki lattiaa neljällä perättäisellä voitolla.

Rangers lähtee tähänkin sarjaan selvänä altavastaajana. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa isäntien jatkoonmenosta kertoimen 2.60, kun taas TBL:n jatkoonmenosta irtoaa 1.52-kerroin. Boltsin ennakkosuosikin asema on ansaittu, nimittäin jengi vilisee supertähtiä jotka ovat olleet kovassa vireessä. Tampalla on myös ollut runsaasti aikaa palautua edellisestä sarjasta, mikä antaa sille lisäetua. Tässä kohtaa luotetaan vieraiden laadukkuuteen, mutta ennen kaikkea kokemukseen. Vetolapulle pusketaan kylmästi Tampan suora voitto, josta irtoaa reippaasti yli kakkosen kerroin.