Jääkiekko NHL

NHL: New York Rangers – Tampa Bay

Vihje: Tampa Bay voittaa Kerroin: 2.30 10.6. klo 03:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

New York Rangers ja Tampa Bay Lightning lyövät ensi yönä mailansa yhteen välierien viidennessä osaottelussa, sarjan ollessa tasan 2-2.

Rangers – TBL

Ensi yönä on paljon pelissä, nimittäin voittaja on enää yhden voiton päässä Stanley Cup -finaaleista, jossa vastaan asettuu kivikova Colorado Avalanche.

Tampa Bay on onnistunut tasoittamaan sarjan 2-0 tappiotilanteesta. Rangers harjasi kaksi ensimmäistä matsia kohtuu selkein lukemin, mutta Amalie Areenalla Bolts oli selvästi parempi. Allekirjoittanut ennakoi jo kahdessa edellisessä ottelussa, että Rangersille on luvassa kylmää kyytiä.

Vierasjoukkue Tampa Bayn harteilla lepää ennakkosuosikin viitta myös kertoimien valossa. Ja syystäkin: vaakakuppi on ainakin henkisellä tasolla kellahtanut Lightningin puolelle sen kahden viimeisimmän voiton myötä. Näistä kahdesta Bolts on käytännössä jokaisella osa-alueella vahvempi. Viime matsissa se oli yksinkertaisesti liian vahva Rangersille. Tässä kohtaa ei lähdetä pyörtämään näkemyksiä sitten viime matsien. Vetolapulle poimitaan vieraiden suora voitto – tästä esimerkiksi Coolbet tarjoaa maistuvan 2.30-kertoimen.