NHL

NHL Prime Time: Ottawa Senators – Tampa Bay Lightning

Vihje: Tampa Bay Kerroin: 1,88 Alkaa: 6.11. klo 20:00
Jokerit Tappara - Pelicans dinamo riika - sevestral cherepovets mestis roki - ipk jääkiekko liiga kärpät - saipa lätkä vetovihjeet 3 ska pietari - spartak moskova

Lauantai-iltana kiekkofaneja hemmotellaan jälleen NHL:n Prime Timellä, kun Ottawa Senators isännöi Tampa Bay Lightningia.

Ottawa Senators – Tampa Bay Lightning

Vaikka parhaaseen katseluaikaan nähtävä matsi ei olekaan ihan se kuumista kuumin kohtaaminen, tarjoaa se kuitenkin erinomaisen pelivalinnan.

Ottawa on suorittanut todella kehnosti, ja viimeisestä seitsemästä ottelusta tuloksena onkin kuusi tappiota. Tähän sarjaan mahtuu muiden muassa katastrofijoukkue Chicago Blackhawksille tullut 1-5-tappio (Blackhawksin kauden ainoa voitto), sekä viimeisimmässä ottelussa Vegas Golden Knightsille kärsitty kotitappio samoin 1-5-lukemin.

Illan ennakkosuosikista ei ole pienintäkään epäselvyyttä, joten Coolbetin vierasvoitosta tarjoama 1,88:n kerroin kelpaa vallan mainiosti lapulle.

Jos hyvää lapuntäytettä etsii, niin myös ottelun maalimääristä tarjottavat kertoimet – sekä myös Tampa Bayn joukkuekohtaiset maalit – kannattaa ottaa tarkasteluun.