Jääkiekko NHL

NHL: St. Louis Blues – Colorado Avalanche

Vihje: St. Louis Blues Money Line Kerroin: 2.42 28.5. klo 03:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

NHL:n pudotuspeleissä nähdään perjantain ja lauantain välisenä yönä todellinen herkkupala, kun St. Louis Blues ja Colorado Avalanche kohtaavat game kutosessa.

St. Louis Blues – Colorado Avalanche

Ottelusarja käynnistyi tasaisissa merkeissä, Coloradon voittaessa ensimmäisen mittelön jatkoajalla 3-2. Nuottipaidat olivat kuitenkin terästäytyneet seuraavaan matsiin, ja jengi nappasikin siitä 1-4 voiton. Avalanche onnistui sittemmin voittamaan kahdesti perättäin, eli ottelusarja on ensi yönä toista kertaa katkolla.

Colorado on yksi kauden suurimpia mestarisuosikkeja, ellei jopa suurin. Viime matsissa sen supertähdet näyttivät taas kyntensä, Nathan MacKinnonin tehtaillessa hattutempun. St. Louis kuitenkin venytti taiston jatkoajalle, ja Tyler Bozak löi kiekon Darcy Kuemperin selän taa.

Blues pääsee ensi yönä esiintymään kotiyleisön edessä, ja voitto on ainoa vaihtoehto. Colorado on syystäkin ennakkosuosikki, mutta allekirjoittaneen silmään St. Louis on hiukan aliarvioitu. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa kotijoukkueen lopullisesta voitosta (money line -veto) kertoimen 2.42! Tämä haetaan vetolapulle.