Jääkiekko NHL

NHL: Tampa Bay Lightning – Colorado Avalanche

Vihje: Tampa Bay Money Line Kerroin: 1.92 21.6. klo 03:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

NHL:n finaalisarjassa eletään ensi yönä jännittäviä hetkiä, kun Tampa Bay Lightning ja Colorado Avalanche kohtaavat kolmannessa osaottelussa. Ottelusarja on toistaiseksi AVS:in hyväksi 2-0.

Tampa Bay Lightning – Colorado Avalanche

Ottelusarja käynnistyi tasaisissa merkeissä, kun Avalanche nappasi avausmatsissa voiton vasta jatkoajalla 4-3. Viime taisto olikin Tampa Bayn osalta puhdasta painajaista: Colorado antoi sille selkään Pepsi Arenalla numeroin 7-0! Isäntien murskaava ykköskenttä tehtaili komeat neljä maalia, ja suomalaisittain myös Mikko Rantanen (0+3) pääsi nauttimaan pisteistä. Huippuveskari Andrei Vasilevski sai taistella tolppien välissä loppuun asti, mutta Bolts jäi yksinkertaisesti pahasti jalkoihin. Nyt joukkue onkin käytännössä selkä seinää vasten. Mikäli ensi yönä tulee tukkaan, niin haave Stanley Cup -pokaalista on jo todella kaukainen. Voitolla Lightning pääsisi täysin mukaan sarjaan.

Allekirjoittanut ennakoi viime matsissa Coloradon voittoa. ja tätä ennen ottelusarjaa analysoitiin hiukan enemmän. On selvää, että AVS on yhä selvä suosikki voittamaan, myös viime matsin tapahtumat vahvistivat tätä. Tampa Baylla on kuitenkin kaikki tarvittava potentiaali Coloradon voittamiseen, ja ensi yönä se pääsee pelaamaan ensimmäisen matsin kotiyleisön edessä Amalie Arenalla. Allekirjoittanut yllättyisi kovasti, mikäli Bolts ei onnistuisi kotiareenalla nappaamaan yhtään voittoa. Ensi yön matsi on Tampalle tämän kauden osalta kaikista tärkein, joten nyt jos koskaan Lightningilta nähdään ryhtiliike!