Jääkiekko NHL

NHL: Tampa Bay Lightning – New York Rangers

Vihje: Tampa Bay Lightning voittaa Kerroin: 1.96 8.6. klo 03:00
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

NHL:n välierissä on enää yksi ottelupari, sillä Colorado Avalanche selvitti viime yönä tien finaaliin jatkoajalla 5-6, kun Artturi Lehkonen nakutti voittomaalin. Coloradon pariksi asettuu joko Tampa Bay Lightning tai New York Rangers.

Tampa Bay Lightning – Colorado Avalanche

Tampa Bay nappasi avausvoittonsa viime matsissa, kun Rangers johti otteluvoitoissa 2-0. Allekirjoittanut ennakoi viime artikkelissa Tampan sisuuntuvan nimenomaan kyseisessä kohtaamisessa, ja niin kävi. Ottelusarja on siis nyt Rangersin hyväksi 2-1.

Kertoimissa Rangers on edelleen hienoinen ennakosuosikki etenemään finaaliin kertoimien mukaan – luonnollisesti, sillä yhden otteluvoiton johtoasema on tässä kohtaa varsin merkittävä. Tästä huolimatta NYR lähtee ensi yön taistoon altavastaajana. Lightningilla on kotietu, ja kokonaisuudessa joukkue vie pidemmän korren materiaalilla mitattuna. Isännillä ei yksinkertaisesti ole varaa hävitä tätä matsia.

Allekirjoittanut luottaa edelleen Boltsin paremmuuteen, vaikka Rangers on onnistunut haastamaan sitä ansiokkaasti. Vetolapulle painetaan tälläkin kertaa Lightningin suora voitto, mistä esimerkiksi Coolbetilta saa kertoimen 1.96.