Jääkiekko NHL

NHL: Toronto Maple Leafs- Tampa Bay Lightning

Vihje: Tampa Bay voittaa Kerroin: 2.09 11.5. klo 02:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Coolbetin Tuplaus-kilpailu startattiin eilettäin onnistuneella vedolla, ja touhua jatketaan tänään. Vetolapulle haetaan yksi pelivalinta tulevan yön NHL-matseista.

Toronto Maple Leafs – Tampa Bay Lightning

Toronton ja Tampan välinen ottelusarja on nyt tasan 2-2. Sarjassa ollaan nähty melkoista heittelyä tulosten osalta: Toronto vei ensimmäisen taiston 5-0, Tampa seuraavan 3-5, Toronto kolmannen 2-5 ja TBL viimeisimmän 7-3. Kyseessä ei siis ole vedonlyönnin näkökannalta helpoin sarja veikata! Esimerkiksi Coolbet on kuitenkin asettanut vierasjengin melko isoksi altavastaajaksi kertoimien valossa tulevan yön matsin kohdalla, mikä hiukan ihmetyttää. Boltsin voitosta irtoaa maistuva 2.70-kerroin, mikä on näin tasaisessa sarjassa allekirjoittaneen silmään ylikerroin.

Maple Leafs oli runkosarjassa piirun verran vahvempi, mutta pudotuspelit ovat oma maailmansa. Hallitseva mestari Tampa Bay omaa jälleen kovan rosterin, ja ennen kaikkea kokemusta. Esimerkiksi viime matsissa ykköskentän tehomiehet Palat – Stamkos – Kucherov pääsivät kaikki komeasti pisteille. Ensi yön matsissa voi jälleen käydä mitä tahansa, muta viime kertainen selkäsauna jossa Tampa kyykytti Vaahterapaitoja 7-3 lukemin lupailee hyvää vieraiden kannalta. Itseluottamus nimittäin lienee tapissa. Haetaan vetolapulle TBL:n lopullista voittoa (tästä irtoaa kerroin 2.09, joka kelpaa mainiosti Tuplaukseen.