Jääkiekko NHL

NHL: Toronto Maple Leafs – Washington Capitals

Vihje: Toronto Maple Leafs -1,5 Kerroin: 2.22 14.10. klo 02:30
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

NHL on pyörähtänyt tällä viikolla kunnolla käyntiin, ja ensi yönäkin nähdään makeat kymmenen matsia. Tässä kohtaa hypätään Scotiabank Arenalle, missä Toronto Maple Leafs pelaa kauden ensimmäisen kotiottelunsa, kun vieraaksi saapuu Washington Capitals.

Toronto Maple Leafs – Washington Capitals

Molemmat Maple Leafs sekä Capitals avasivat kautensa viime yönä – kumpikin ei-niin-voitokkaasti. Toronto pelasi tuttuun tyyliin Montreal Canadiensin vieraana, lähtien taistoon selvänä suosikkina. Niin vain Canadiens kuitenkin nappasi vaahterapaidoista 4-3 voiton, vieläpä tylysti, kun Josh Anderson taiteili kiekon Matt Murrayn selän taa vain 19 sekuntia ennen summerin sointia.

Mikäli Toronton kausi sai epäonnisen startin, niin sitä se oli myös Washingtonilla. Capitals isännöi Boston Bruinsia, ja myös Capsin harteilla lepäsi ennakkosuosikin viitta kertoimien valossa. Boston kuitenkin nöyryytti isäntiä numeroin 2-5.

Kauden alkupelejä on aina hiukan haastava veikata, mutta nyt voidaan todeta että kumpikin joukkue janoaa täysillä voittoa. Toronton ykköskentän ainokaisesta maalista vastasi Michael Bunting, eikä Auston Matthews päässyt edes pisteille. Vastaavasti Capsin ykköskenttä jäi myös maaleitta.

Maple Leafs lähtee mittelöön selvänä suosikkina, syystäkin. Jengi on käytännössä jokaisella osa-alueella Capsia edellä, ja nyt se pääsee puhdistamaan kasvonsa kotiyleisön edessä. Vetolapulle haetaan Toronton vähintään kahden maalin voitto: tästä esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimen 2.22, mikä painetaan lapulle.