Jääkiekko NHL

NHL: Vancouver Canucks – Montreal Canadiens

Vihje: Montreal Over 2,5 Kerroin: 1.99 10.3. klo 05:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä NHL:ssä pelataan kaksi ottelua. Pelivihjeessä otetaan syyniin Canucksin ja ”Habsin” välinen taisto.

Odotettavissa maalijuhlaa?

Seurat ovat kuluneella kaudella kohdanneet vain kerran, joten aiemmista kohtaamisista ei juurikaan hyötyä irtoa. Ottelu pelattiin marraskuun lopussa, Vancouverin voittaessa 1-2.

Kotijoukkue lähtee matsiin selvänä suosikkina. Canucks taistelee vielä pudotuspelipaikasta Tyynenmeren divisioonassa, ja jälki on ollut viime peleissä sen mukaista. Viimeisestä kymmenestä pelistä se on raapinut kasaan komeat seitsemän voittoa! Eritoten maalinteko on sujunut ja vastustajan verkko onkin heilunut vimmatusti. Todettakoon lisäksi, että kohtuu hyvin on soinut myös omissa, eli maalimäärät ovat Vancouverin peleissä olleet järkeään korkeat.

Montrealilla on kasassa kaikista vähiten pisteitä (37), ja tällä saldolla se luonnollisesti pitää Itäisen konferenssin jumbosijaa. Jengin ongelmana on läpi kauden ollut oman pään peli sekä maalivahtiosasto. Canadiens sai kuitenkin helmikuun puolivälin tienoilla katkaistua kymmenen matsin mittaisen tappioputkensa, ja tuon jälkeen se onkin voittanut seitsemän peliä kahdeksasta! Jengi on skarpannut erityisesti maalinteon saralla.

Isäntien kelkkaan tekisi mieli hypätä, mutta kertoimet eivät tässä kohtaa houkuttele riittävästi. Sen sijaan maalimääristä löytyy potentiaalia. Esimerkiksi yli 6,5 maalin -vedosta irtoaa kerroin 2.29. Habs on kuitenkin allekirjoittaneen silmään hiukan aliarvostettu: Montrealin yli 2,5 maalista Coolbet tarjoaa kerrointa 1.99, mikä on varsin hyvä huomioiden joukkueen viime aikaisen vireen, sekä Canucksin ei-niin-vahvan oman pään.