Jääkiekko NHL

NHL: VGK – Winnipeg Jets

Vihje: Winnipeg Jets Money Line Kerroin: 2.90 31.10. klo 02:00
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Viikko paketoidaan NHL:n osalta muutaman matsin voimin. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä T-Mobile Arenalla pelataan mielenkiintoinen matsi, kun VGK:n vieraaksi saapuu Winnipeg Jets.

VGK – Winnipeg Jets

Todetaan heti alkuun, että vierasjoukkue Jets lähtee matsiin valtavana altavastaajana – ainakin kertoimien valossa. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa Winnipegin suorasta voitosta kertoimen 3.95, kun isäntien voitosta rahat saa takaisin 1.73-kertaisena. VGK on paperilla vahvempi osapuoli, muttei allekirjoittaneen silmään noin selkeä.

Jengit kohtasivat toisensa alle kaksi viikkoa sitten Vegasissa, jolloin Jets taipui numeroin 5-2. VGK tykitti ensimmäisessä erässä David Rittichin taa neljä osumaa ja peli oli aika lailla paketoitu. Tappio lienee vierailla tuoreessa muistissa, ja hiukan ihmetyttäisikin jos tässä matsissa nähtäisiin samanlainen selkäsauna.

Kotijoukkue on aloittanut kautensa murhaavan tehokkaasti. Yhdeksästä ottelusta se on kokenut ainoastaan kaksi tappiota. Nämä häviöt syntyivät Colorado Avalanchea ja Calgary Flamesia vastaan. Jengi on onnistunut etenkin oman pään pelissä, ja lisäksi veskari Logan Thompson on torjunut kiekkoja torjuntaprosentilla 94,25%. VGK onkin päästänyt Läntisessä konferenssissa vähiten maaleja.

Winnipeg saapuu matsiin kolmen matsin voittoputkessa. Jets on pelannut tähän asti pitkälti oman tasonsa mukaan. Onkin vaikea nähdä muuta syytä Vegasin selvällä ennakkosuosikin asemalle, kuin sen hurja startti alkukauteen. Vaikka VGK on todennäköisempi voittaja, ei Jetsin kertoimen kuuluisi allekirjoittaneen mielestä olla noin korkea. Lapulle haetaankin vierasjengin lopullinen voitto, mistä Coolbetilta irtoaa kerroin 2.90.