NHL

NHL-vihjeet: Jesse Puljujärvi maalit yli/alle 8,5

Vihje: Alle 8,5 Kerroin: 1.62 Kohde sulkeutuu: 14.1. klo 0:30
Columbus Blue Jackets - Dallas Stars Dynamo Moskova - SKA Pietari Washington Capitals - New York Islanders Jokerit Toronto Maple Leafs - Edmonton Oilers - Winnipeg Jets Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins NHL-vihjeet KHL Kärpät - Jukurit Suomi - Slovakia Jokerit - Ufa KHL Ak Bars jääkiekko lätkä khl liiga kärpät - lukko vetovihjeet 6

NHL-vihjeet kaivelevat ennen kauden alkua lapulle kausikohtaisia vetoja Coolbetin monipuolisesta valikoimasta. Tässä seuraava poiminta!

Jesse Puljujärvi hakee läpimurtoa rapakon takana

Puljujärvi palaa takaisin NHL:n kirkkaisiin valoihin, kun suomalaishyökkääjä teki Edmonton Oilersin kanssa sopimuksen. Odotukset ovat jälleen tapissa, mutta onko nuorukainen sittenkään valmis kovien poikien peleihin.

Vaikka Puljujärvi oli Liigassa supertähti, niin olivatko esitykset kuitenkaan sellaisia, että NHL:ssä olisi tehokenttien joukossa. Tähän on selvä vastaus: Ei ole.

Tämä tarkoittaa sitä, että Puljujärvi saa mahdollisuutensa kenties alemmissa ketjuissa. Mikäli otteet eivät miellytä, niin myös kutsu AHL:n puolelle on todellakin mahdollinen.

On vaikea nähdä, että Puljujärvi pystyisi Edmontonissa vuosien jälkeen lyömään itsensä läpi. Vaikka kyseessä on kovan luokan pelimies, niin puutteet NHL-kaukaloon ovat vielä liian suuria.

Näin ollen lapulle napataan Puljujärven kauden maalisaldoksi alle 8,5 maalia.

Lue myös: NHL-vihjeet: Colorado vahvin suosikki keskiseen divisioonaan