Jääkiekko NHL

NHL: Washington Capitals – Ottawa Senators

Vihje: Washington Capitals -1,5 Kerroin: 1.92 13.2. klo 19:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Viikko huipentuu NHL:n osalta neljällä prime time -ottelulla. Pelivihjeessä tartutaan klo 19:30 starttaavaan matsiin, jossa kohtaavat Washington Capitals ja Ottawa Senators.

Washington Capitals – Ottawa Senators

Capitals ei pääse taistoon parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Sivussa on mm. T.J. Oshie sekä maalivahti Vitek Vanecek. ”Caps” esiintyi myös viime matsissa vajaalla miehistöllä, kun sivussa oli lisäksi Alexander Ovechkin. Joukkue kuitenkin nappasi Montreal Canadiensista varman 2-5 voiton, ja maalivahti Ilya Samsonov onnistui paikkaamaan Vanecekia.

Tänään vieraaksi saapuu yksi Itäisen konferenssin heittopusseista. Senatorsilla on takanaan 44 ottelua, ja vyötäröltä löytyy pisteitä vaivaiset 36. Tämä oikeuttaa konferenssin kolmanneksi viimeiseen sijaan. Ottawan haaveet pudotuspelien osalta jäävät tälläkin kaudella vain haaveeksi. Muun muassa tämä tekee joukkueesta ailahtelevan. Esimerkiksi nyt se on hävinnyt kaksi viimeistä matsiaan jääden molemmissa nollille, mutta tätä ennen se onnistui kukistamaan mm. Carolina Hurricanesin.

Washington pyrkii kaikin keinoin parantelemaan asetelmia pudotuspelejä ajatellen. Tänään tiedossa olisi ”varmat” pisteet, mikäli jengi ei lähde taistoon takki auki. Isäntäjoukkue saa lisäksi etua otteluohjelmasta: Sens pelasi viimeksi eilen illalla, kun taas Washingtonin viimeisin peli oli torstain ja perjantain välisenä yönä.

Tasoero on selkeä ja tämä paistaa myös kertoimissa. Coolbet tarjoaa kotijoukkueen suorasta voitosta kertoimen 1.61. Lähdetään hakemaan hiukan riskisempää vetoa ja isketään vetokupongille Washingtonin vähintään kahden maalin voitto. Tästä irtoaa kerroin 1.92.