Jääkiekko NHL

NHL:stä pari betsiä Triplaus-lapulle!

Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Jälleen ollaan perjantain äärellä, mikä tarkoittaa että vetokupongille lähdetään kasaamaan Triplaus-lappua. Tänään touhu startataan kahdella pelivalinnalla NHL:stä.

Luotetaan ennakkosuosikeihin

Ensimmäiseksi pelivalinnaksi valitaan New York Rangersin suora voitto New Jersey Devilsistä. Tästä Coolbet tarjoaa kertoimen 2.02. Rangers on ollut viime aikoina kohtuu varma suorittaja, kun taas NJD:n tekeminen on äärimmäisen epätasaista. Toisessa pelissä jengi nakuttaa vastustajan verkkoon kuusi osumaa, seuraavassa omissa saattaa soida kahdeksan kertaa. Rangers taistelee vielä tärkeistä pisteistä, kun taas Devilsin loppukauden tehtävänä on suoriutua edes jokseenkin kunnialla. New Jersey on tällä kaudella voittanut surulliset kahdeksan ottelua vieraissa, joten kelkka kääntyy vahvasti Rangersin puoleen. Luotetaan siis isäntiin!

Vetolappu viimeistellään Tampa Bay Lightningin voitolla Detroit Red Wingsistä, kertoimella 1.55. Tässä kohtaa ero pelaajamateriaalissa on yksinkertaisesti sen verran selkeä, että ”Boltsin” voitto on oiva valinta toiseksi kohteeksi lapulle. Tällä saadaan yhteiskertoimeksi 3.13. Tampa Bay on poiminut tasaisen tappavasti voittoja viime aikoina, mutta viime pelissä se otti pataan Pittsburghilta 1-5. Nyt sillä onkin oiva sauma kasvojen pesulle, kun vastaan asettuu selvästi heikompi joukkue.