Jääkiekko NHL

NHL:stä selvä markkinatoppi lapulle

Vihje: Minnesota Wild Kerroin: 2.02 3.2. klo 04:30
Los Angeles Kings - Tampa Bay Lightning KalPa - Ilves U20 MM-kisojen veikkauskisa

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä NHL:ssä tahkotaan viisi ottelua. Allekirjoittaneen silmään potentiaalisin matsi vedonlyönnin näkökulmasta käydään United Centerissä, jossa Chicago Blackhawks saa vieraakseen Minnesota Wildin.

Chicago Blackhawks – Minnesota Wild

Kotijoukkue Chicagon kausi näyttänee jäävän tämänkin kauden osalta pannukakuksi. Takana on 45 ottelua, ja joukkueen pistesaldoksi on muodostunut ei-kovin-mairittelevat 39 pistettä. Tämä oikeuttaa Läntisen konferenssin kolmanneksi viimeiseen sijaan, taakse jäädessä ainoastaan Seattle Kraken ja Arizona Coyotes.

Blackhawks nojaa melko pitkälti maalivahti Marc-Andre Fleuryn sekä luottohyökkääjä Patrick Kanen onnistumisiin. Molemmilla herroilla on alla toistaiseksi onnistunut kausi, etenkin jos huomioidaan joukkueen muutoin heikohkot otteet. Jengi esimerkiksi on tehtaillut toiseksi vähiten maaleja Läntisessä konferenssissa, mutta Kanella on kasassa komeat 42 tehopistettä. Materiaali siis yksinkertaisesti ei ole tarpeeksi leveä.

Wild lukeutuu tämän kauden osalta positiivisten yllättäjien ryhmään. Se löytyy Läntisen konferenssin kolmannelta sijalta, ja täytyy huomioida että joukkue on pelannut selvästi vähemmän otteluita verrattuna muihin jengeihin. Minnesotan ruuti on ollut kuivaa, ja tämä näkyy esimerkiksi viiden matsin voittoputken muodossa.

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kahdesti, Wildin voittaessa molemmat. Ottelut pelattiin vastikään (tammikuun loppuvaiheilla), joten tilanne ei sittemmin voimasuhteiden kannalta ole muuttunut.

Coolbet tarjoaa Minnesotan voitosta täysin ylivoimaista markkinatoppia, kertoimen ollessa 2.02. Muilla vedonlyöntiyhtiöillä kerroin jää keskimäärin 1.80 ja 1.90 välille.