Jääkiekko

NLA: Biel – Zug

Vihje: Zug Kerroin: 2.27 Alkaa: 10.11. klo 20:45
Kertoimiin
Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | GamCare.org.uk | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
HPK - Jukurit SHL Jokerit MM-kisat NHL Pelicans KHL Liigassa Jokerit NHL Columbus Lukko - Kärpät NHL-vihjeet U20 Suomi - Ruotsi Sport - Ässät Venäjä Kunlun Red Star - Nizhni Novgorod Lukko - HIFK Jokerit Liiga KalPa - Ässät NLA Kärpät - HPK Spartak Moskova JYP - Sport liiga vetovihjeet

Sveitsin NLA liigassa pelataan tiistai-iltana ottelu, josta saa todella kovan luokan kertoimen lapulle. Nyt ei kannata todellakaan missata tätä tarjousta.

Zug on huimassa vireessä NLA-liigassa

Zug on Sveitsissä tällä hetkellä kolmantena, mutta kannattaa huomioida se, että joukkueella on pelattuna useampi peli vähemmän kuin kärkikaksikolla. Zugilla on alla suorastaan murskaavat 8-2- ja 6-3-voitot sarjassa toisena olevasta Zürichistä, joten voidaan hyvällä syyllä puhua, että joukkue on ylivoimaisesti sarjan kuumin.

Sen sijaan Biel on todella heikossa vireessä, sillä kuudesta ottelusta on irronnut ainoastaan viisi pistettä. Alla on kolme tappiota, joista kaksi on vielä todella murskatappioita.

Zugin materiaali on selvästi kovempi, minkä lisäksi itseluottamus on täysin eri levelillä. Näin ollen vierailijoiden voitosta tarjolla oleva kerroin 2.27 kelpaa ehdottomasti lapulle.